Verd protagonista a l’escapada de la segona etapa de la Challenge de Primavera

xavi-verd-ses-salines-2016

Xavi Verd va ser un dels protagonistes de la segona etapa de la Challenge de Primavera a Ses Salines en CAT 3. En un recorregut de 40 quilòmetres, el Màster 30 del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va mostrar la seva vesant més ofensiva i va formar part de l’escapada del dia, encara que va ser neutralitzat abans de la darrera volta.

Tant el taujà com la resta de l’equip format per Joan Vaquer, Josep Coll, Toni Mateu i Dani Torres va mantenir-se sense problemes en el pilot principal fins a l’arribada. Només Joan Pujol va creuar l’arribada fora de temps, comprensible en la temporada del seu debut en el ciclisme illenc.

Sense opcions per Hansen

Per la seva banda, Hansen va perdre qualsevol opció de lluitar per la classificació general en CAT 1-2. L’etapa de 105 quilòmetres va estar marcada per la presència dels equips UCI Continental com el Madison Genesis, que varen dinamitar la carrera des de lluny amb una nombrosa escapada amb només 3 ciclistes illencs, Albert Muntaner, Pere Amengual i Gaspar Mas.

El ciclista noruec va intentar contraatacar però la vigilància dels rivals varen condemnar les seves aspiracions. La fuita va aconseguir una enorme avantatge i excepte sorpresa va decantar el podi a la classificació general en favor especialment d’Amengual, nou maillot groc. Hansen va entrar a més de cinc minuts dintre del pilot principal i es situa a la setena posició a la general.

 

You may also like...

1 Response

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *