La sortida i una averia condemnen a El Hihioui a Vall Nord

IMG-20140726-WA0027

Kamal El Hihioui va quedar-se sense opcions de brillar a la cita a Vall Nord de més nivell i participació internacional de la COPA Catalana de BTT. El menorquí va veure com s’esvaïen les seves esperances després de prendre la sortida a les darreres posicions de la graella de sortida i patir una averia mecànica, en un recorregut que cal recordar la propera temporada acollirà la COPA del Món UCI de l’especialitat.

El biker menorquí va iniciar una nova remuntada des de la posició 81 per creuar la línia d’arribada a la posició 27 absoluta i 18 entre els Elit. Com era d’esperar, el del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va trobar-se dificultats alhora d’avançar els rivals a les primeres voltes, especialment a les zones tècniques en pujada. A partir de la tercera volta, El Hihioui va imposar el seu ritme i va avançar posicions fins a acariciar el TOP-20. Malauradament, una averia en el tram final va provocar també la pèrdua d’algunes posicions, encara que en aquesta ocasió el ciclista natural d’Alaior va aconseguir reparar la bicicleta i finalitzar així la cursa.