El Hihioui ascendeix a la cinquena posició del Trofeu Pla de Mallorca

kamal

Kamal El Hihioui va brillar una vegada més a la quarta etapa del XXXI Trofeu Pla de Mallorca a sa Pobla. El menorquí va ficar-se a l’escapa dels homes importants i va ascendir així a la cinquena posició a la classificació general a 1:54 del maillot groc, David Muntaner de l’Active Jet. La carrera va estar marcada per una fuita a la segona volta del recorregut, entre sa Pobla i Muro.

El biker menorquí va estar atent al moviment del pistard olímpic a l’inici de la segona volta i va seguir la seva estela juntament amb altres favorits de la competiicón com el seu germà Albert, Xesc Artigues o Rafel Miralles. La diferència entre l’escapada i el pilot va superar finalment els 2:30, que permeten a El Hihioui afronta les dues etapes finals dispostat a lluitar pel podi. La victòria d’etapa va ser Toni Muntaner.

En el Pla Petit, Tomeu Morey, Martí Jaume, Toni Mateu y Lorenzo Navarro varen creuar l’arribada dintre del pilot principal. Precisament, el millor classificat va ser aquest darrer a la posició 15è.

Foto: Penya Establiments.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *