III Etapa Pla de Mallorca, Montuïri. “Liders”

El passat dissabte 21 de juny es va celebrar la tercera etapa del XXVII PLa de Mallorca a Montüiri. El Pla Petit es va disputar en un recorregut sinuós de 32km amb les dues pujades a Son Costa i  per l’empedrat del centre municipal el qual dificultà i molt l’actuació del participants. Respecte al Pla Gran, s’ha considerat com l’etapa més dura i exigent fins aleshores disputada. La dificultat foren les sis pujades per Son Costa i l’empedrat del centre del poble que va eliminar a més de la meitat dels inscrits (127)per a la prova.

La gran noticia fou el lideratge aconseguit al Pla Petit , en mans del gran corredor Jaume Nibali Martorell, que va tornar a demostrar el seu gran moment de forma, en la prova més dura del Pla. Tot això fou possible pel gran teball realitzat per l’equip del CC LLoret al Pla Petit, en Jaume Magí Pastor Ferrer, en Rafel Bauçà, en Jaume Fullana i en Toni Ferrer. La victòria final d’etapa fou pel corredor de Miguel Angel Elias de l’equip Bicicletes Caldentey.

Respecte al Pla Gran la noticia més destcable fou la trigèsima cinquena posició del corredor Toni Vallcaneras que entrà a meta amb el grups dels favorits, aquesta sitiuació ha situat al corredor del CC Lloret a la dinovena posició de la general final. En Tomeu Amnegual entrà amb el segon grup a 1:01 min del guanydor de la carrera en Daniel Crespí de l’Agrupació Fontanet de Sineu. Respecte a la resta de corredors en Jaume Bauçà, Montserrat Mateu i en Pep Joan Barceló entraren amb el tercer i darrer grup. La nota negativa del dia fou l’abandó del corredor Amador Bauçà que encara no ha trobat el seu estat òptim de foma. La general continua dominada per l’olímpic David Mauntaner de la PC Establiments.

Si voleu saber més coses podeu trobar informació a la web del Pla de Mallorca , a Balear Bike i també a la premsa escrita com el Diario de Mallorca.

Enhorabona a tots!

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *