El Club Ciclista Lloret de Vistalegre brilla a nivell internacional

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre va endur-se’n un excel·lent botí de la prestigosa Volta Internacional de Masters per tancar així una de les millors temporades a nivell esportiu de la seva història. Jaume M. Pastor va sumar dos podis a les etapes de Port d’Alcúdia i a la CRI de la Platja de Palma a Sènior per aconseguir finalment la tercera plaça a la general a la categoria, mentre que Montserrat Mateu va marcar una extraordinari setè millor temps absolut a la contrarrellotge del divendres i va fregar el triomf a la darrera etapa a la Platja de Muro.

La primera de les etapes de la Volta Internacional de Màsters va tenir la seva sortida i arribada al Port de Pollença en un exigent recorregut de més de cent quilòmetres amb la temible pujada al Coll de sa Batalla. Ja a les primeres rampes de l’ascensió Montserrat Mateu va pagar els esforços de les escapades de dies anteriors i va haver de cedir el protagonisme a Jaume M. Pastor. El mijtà dels germans Pastors va respondre i una vegada més va demostrar el seu bon moment en el segon pilot dels favorits. Jaume M. Pastor va marxar-se durant alguns quilòmetres per retallar distàncies però finalment va ser neutralitzat. El ciclista llorità va perdre 2:12 respecte el vencedor de l’etapa, Carlos Pacios, però va pujar al podi com a tercer millor Sènior.

El dia següent, divendres, la CRI va evidenciar que Montserrat Mateu és un dels millors especialistes balears a la lluita contra el rellotge. El president del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va marcar el millor temps (9:10) provisional durant més d’una hora, fins que a la sortida dels favorits com Toni Muntaner, vencedor final, Pedro Más o Raúl Jiménez el varen fer caure fins a una meritòria setena posició. Jaume M. Pastor per la seva banda va aturar el rellotge amb un temps de 10:08, de nou el tercer millor Sènior de la jornada.

A la jornada d’ahir dissabte, Montserrat Mateu va acariciar una vegada més un triomf que ha merescut però que s’ha resistit a arribar aquesta temporada. Montserrat va escapar-se a falta de cinc quilòmetres pel final de l’etapa juntament amb dos altres rivals. Semblava que l’opció de disputar la victòria era més a prop que mai, però el ciclista llorità va escollir la pitjor direcció d’entrada a una rotonda, fet que varen aprofitar els dos companys d’escapada per agafar uns metres que serien definitius. Montserrat Mateu va ser neutralitzat a només dos quilòmetres de la l’arribada, mentre que els dos rivals d’escapada varen jugar-se la victòria. Jaume M. Pastor va entrar dintre del pilot per assegurar-se d’aquesta manera el podi a la general de la Volta a la categoria Sènior.

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *