Èpica i heroisme llorità a l’odissea de la Volta Cerdanya Trail

Hi ha moments a la vida que irremediablement separen la infància de la vida adulta. A la muntanya, aquests moments separen els homes dels herois. Doncs d’ençà el passat dissabte, el Club Ciclista Lloret de Vistalegre pot presumir de tenir dos auntèntics herois a les seves files, Miquel Estela i Toni M. Vanrell. Dos titans que per mèrits propis tenen un espai a l’olimp de l’esportisme llorità després de finalitzar l’odissea de la Volta Cerdanya Trail.

L’exigent recorregut de 87 quilòmetres i un desnivell de 4.000 metres va tenir un convidat inesperat en forma d’unes condicions climatològiques extremes que convertiren la cursa en una aventura de dimensions èpiques. Ja en el mateix instant de la sortida, els dos ateltes muntanya del Club Ciclista Lloret de Vistalegre i el seu company Joan Candel, intregant a l’estructura de l’equip, varen adonar-se que aquell no seria un dia qualsevol. Primers quilòmetes i primeres gotes. Era una realitat, la pluja seria un fidel acompanyat durant la resta de la travesia.

Les condicions varen empitjorar fin els punt d’obligar a l’organització a retallar el recorregut als 60 quilòmetres i establir l’arribada a una població propera a Cerdanya, Alp. Per desgràcia però, l’encisador paisatge dels Pirineus els va mostrar la seva cara més temible. L’opció d’abandonar va vislumbrar-se breument a l’horitzó una vegada superada la meitat de la cursa. Especialment quan Miquel Estela va perdre la sensibilitat a les mans, totalment incapaç d’obrir-les. En aquells moments, les paraules d’ànims pronunciades per al director esportiu el dia anterior els varen ajudar a seguir endavant. I així, més de vuit hores després de prendre la sortida, Miquel Estela, Toni M. Vanrell i Joan Candel varen creuar l’arribada conscient d’haver viscut una experiència única que mai oblidaran. El dia dels herois.

999242_10201393412181359_412354144_n

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *