Roels Dominik reina al Memorial Josep Nicolau

_DSC2051

L’ex professional alemany Roels Dominik (Verein) es va imposar ahir en solitari a la setena edició del Memorial Josep Nicolau en rematar en solitari la nombrosa escapada del dia per davant de Miquel Àngel Muñoz, segon a cinc segons i Toni Ballester a 13.

La prova de 98 quilòmetres disputada a Lloret de Vistalegre i amb tres ascensions a l’exigent cota de sa Llimonera va comptar de nou amb una destacada inscripció, inclosa la presència del colombià Jarlinson Pantà de l’IAM Cycling de categoria World Tour. Precisament el ciclista de l’esquadra helvètica va ser un dels principals animadors de la cursa marcant el ritme des de la sortida, tot i que l’escalador es va quedar fora de la fuita composta per una dotzena d’unitats amb il·lustres del gran grup balear com Muñoz, Ballester, vencedor de la prova en 2014, o Tauler i el propi Dominik.

L’escapada va mantenir un pols vibrant amb el gran grup, amb diferències properes al minut, que es va decantar definitivament en favor dels primers en l’última ascensió a sa Llimonera a només cinc quilòmetres de l’arribada. El ciclista alemany, amb un tercer lloc en l’etapa amb final a Còrdova en la Volta a Espanya de 2008 al seu palmarès, va imposar un ritme demolidor en l’última cota i va eliminar un a un els rivals per celebrar així el triomf sense oposició. Pel que fa al Club Ciclista Lloret de Vistalegre, Anders Boine va finalitzar dintre del pilot principal i Rafa Martínez va abandonar en el seu debut aquesta temporada.

En la prova destinada a la CAT 3, Josep Antoni Mestre va superar a Jaume Bauzà i Francesc Rosselló, mentre Catalina Rayó va ser la millor fèmina. Xavier Verd va ser el millor del Club Ciclista Lloret de Vistalegre acariciant el TOP-10.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *