Les rutes del Team Sky a Mallorca

team sky-lloret-Mallorca

Pretemporada i Mallorca van de la mà pel Team Sky durant les últimes campanyes. L’esquadra britànica del World Tour és una de les habituals a l’illa a les concentracions hivernals, conegudes popularment com a Training Camps. En aquesta ocasió, Froome, vigent campió del Tour de França, Kwiatkowski, excampió mundial, Landa, podi del Giro d’Italia, així com la resta de la plantilla dirigida per Sir Dave Brailsford han iniciat de nou la temporada a l’asfalt illenc.

Precisament mitjançant el perfil a Strava de Kwiatkowski, qualsevol membre d’aquesta xarxa social té al seu abast descobrir les zones preferides del Team Sky a Mallorca. Des del seu hotel al Port d’Alcúdia, el ciclista polac ha dut a terme cinc rutes d’ençà el dia 6 fins ahir dia 10 de gener amb una distància recorreguda de 650 quilòmetres i 6.600 metres de desnivell positiu, ascendint muntanyes com el Puig Major, Formentor, en dues ocasions, o el Coll dels Tords… Encara que la zona més destacada al seu particular rutòmetre és troba a Lloret de Vistalegre i els municipis voltants com Montuïri, Sineu, Petra o Sant Joan. En definitiva, la comarca del Pla de Mallorca. I es que en tres de les recents sortides, el Team Sky ha creuat els pobles abans esmentats. Concretament el dia 7 de gener ho va fer a Lloret de Vistalegre, sobre les 15:00 de l’horabaixa.

El Pla de Mallorca és consolida així com una regió ideal per gaudir del ciclisme, especialment per l’excel·lent xarxa viària i un trànsit relativament moderat. Magnífiques cartes de presentació per un turisme esportiu que segueix creixent a Mallorca.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *