Nilsen suma una sensacional setena posició al Trofeu Cala Millor

Nielsen 7è a Cala Millor

El noruec Bjarne Nilsen va liderar brillantment al Club Ciclista Lloret al Trofeu Cala Millor d’Un Hivern a Mallorca sumant una sensacional setena posició en una carrera d’enorme nivell i triomf final pel jove serverí Jaume Sureda del Caja Rural.

En el seu debut al calendari illenc i menys de 24 hores després d’aterrar a Mallorca, Nilsen va mostrar la seva qualitat en una cursa marcada per la presència de ciclistes de caire professional. El Club Ciclista Lloret va mostrar-se especialment actius durant els primers quilòmetres de l’exigent recorregut de 120 kms, amb cotes com els Colls dels Vidriers o Xiclati. Homes com Crespí, Hansen o el mateix Nilsen varen ficar-se als primers moviments de la cursa, encara que sense diferències destacables respecte al pilot.

Abans de superar l’equador va formar-se l’escapada del dia amb homes com Sureda, Pons, Peris o Graf. La diferència va situar-se ràpidament per sobre del minut però les hostilitats del pilot a la darrera cota del dia a l’esmentat Coll de Xiclati varen provocar la neutralització, a excepció de Sureda i Graf. El noruec va imposar la seva punta de velocitat aconseguint la cinquena posició del gran grup, setena de la cursa. Crespí, González i Hansen, aquest darrrer malgrat patir una averia a falta de 20 km per a l’arribada, varen creuar la meta còmodament dintre del pilot principal.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *