El III Memorial Josep Nicolau es tenyeix de blanc i blau!

El CC Lloret està d’enhorabona després de la gran victòria dil Capo Rosty Nibali, Jaume Martorell, que ens va deleitar amb una exhibició de ciclisme pur al III Memorial Josep Nicolau. També cal destacar la feina feta pels altres membres del CC Lloret en Jaume Cobra Pichon, en Toni Ferrer en Jaume Fullana i en Rafel Bauçà.

Pel que fa a la carrera OPEN, cal destacar l’actuació realitzada per tots els membres però amb especial menció a nen Tomeu Amengual que va tornar a demostrar la seva superclasse. La seva progressió es va veure truncada a falta de 4 voltes per una desgraciada caiguda, que el va eliminar, quan anava en les primeres posicions del pilot principal.

Respecte a l’organització del CC Lloret, la nota es d’exel·lent, ja que a la prova i van participar més de 180 corredors,  entre les dues carreres. A part de l’alta participació, també van contar amb uns quants components de la Selecció Espanyola de Pista, com el pistard olímpic David Muntaner, el campió d’Espanya de Velocitat Albert Torres i un equip suec amb format per sis corredors. Això no ha fet més que consolidar-mos en el calendari ciclista i esser reconeguts com una de les proves importants de l’inici de temporada. La continuitat està assegurada.

Aquí teniu un recull d’enllaços on trobareu tota la informació que s’ha publicats als diferents mitjans de comunicació:

http://www.diariodemallorca.es/deportes/2011/04/18/joan-batle-luce-lloret/662668.html

http://ultimahora.es/mallorca/noticia/deportes/deporte-balear/joan-batle-y-jaume-martorell-se-llevan-el-iii-memorial-josep-nicolau.html

http://www.balearbike.com/?p=4647

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *