Rosa Bauzà completa l’Ironman 70.3 de Mallorca entre les millors fèmines

Fa dos anys, Rosa Bauzà va disputar el seu primer triatló popular. La passada temporada, la lloritana va federar-se amb el Club Ciclista Lloret de Vistalegre i va aconseguir dos títols autonòmics, a la modalitat sprint i olímpica. Doncs des d’avui, Bauzà presumeix d’haver completat una de les proves més exigents del triatló mundial com és el Ironman 70.3 de Mallorca en un sensacional registre de 5:30:58, finalitzant a la posició 17 de la seva categoria, 2 fèmina nacional, 106 fèmina absoluta i 748 absoluta d’entre els prop de 4.000 inscrits d’aquesta edició. No hi ha dubtes, Bauzà és una dona de ferro!

La triatleta ha donat una nova lliçó de com el sacrifici i l’esforç tenen la seva recompensa. Bauzà ha posat així punt i final al somni de mesos de metòdica preparació, a interminables hores a l’aigua i milers de quilòmetres a l’asfalt. La lloritana ha arribat avui matí a la cita a l’arena d’Alcúdia amb els deures fets però amb la incertesa de trobar-se davant del moment més important de la temporada. Pensaments i nervis que s’han esvaït per complet només ficar-se a l’aigua.

Bauzà ha superat els primers 1.9 quilòmetres del segment de natació en un temps de 37:34 a la posició 85 de la seva categoria, 341 fèmina i 2359 absoluta. A la seva disciplina més complicada, la triatleta ha mantingut la sang freda conscient que a la bicicleta i especialment a la cursa a peu podria mostrar el seu autèntic potencial. I ho ha fet sobradament, avançant entre la bicicleta i la cursa peu a més de 1.600 rivals. A la bicicleta ha marcat un extraordinari registre de 3:00:46 en 90 quilòmetres, ascensió al Coll de Femenia inclosa. Bauzà ha deixat la bicicleta a la posició 1816 absoluta i des del primer metre de la cursa a peu ha marcat les diferències. En un ritme sempre inferior als 5:00 min/quim a la primera part de la carrera, la lloritana ha continuat avançat a rivals fins creuar la línia d’arribada, on l’esperaven la seva familia i amics per a compartir un moment únic que es mereix, una vegada més, el nostre etern reconeixement. Per fites com aquesta té sentit recolzar l’esport i els esportistes lloritans. Gràcies Rosa!

BnRINhpIcAAQ9jN

Fotografia de Matías Ximelis.

You may also like...

4 Responses

  1. Rosa, estic molt, pero molt orgullosa de ti!!!! Un beso enorme, gran campeona!!!!!

  2. Sensa paraules m’he quedat jo de veura aquesta cronica tan impresionant que m’heu fet, sempre es un orgull portar els colors d’aquest gran club i intentar fer-ho lo millor posible vos ho mereixeu i molt!!! Moltes graciess companys!!!

  3. Enhorabona!!! Ets un exemple a seguir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *