Timoner i el Club Ciclista Lloret de Vistalegre donen la cara a Ca’n Picafort

10348771_663236597085437_3566323956501695222_o

La penúltima etapa del Trofeu Pla de Mallorca a Ca’n Picafort va examinar definitivament les ambicions de Pere Timoner i el Club Ciclista Lloret de Vistalegre en aquesta 30è edició de la competició. El resultat va confirmar el potencial de la secció de ciclisme i  el merescut segon lloc del menorquí a la classificació general.

Malgrat les notables baixes de Marcos Escribano i Llorenç Crespí, Tomeu Morey, Rafa Martínez, Jaume M. Pastor, Alfonso Rodríguez i Kamal El Hihioui varen donar la cara, protegint en tot moment les opcions del líder de l’equip. En una etapa nerviosa i marcada per una escapada a meitat de recorregut amb homes importants com Albert Muntaner, Paco Calzada i Andreas Linden, la secció de ciclisme va agafar el timó del pilot i va encapçalar la persecució. A 20 quilòmetres del final, la diferència de la fuita va apropar-se al minut i el segon lloc de Timoner començava a perillar. La reacció del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va ser immediata i contundent. El Hihioui i Rodríguez varen rematar el fantàstic treball de Pastor i Martínez fins a neutralitzar l’escapada a només uns centenars de metres de l’arribada.

Timoner va finalitzar així a la quarta posició a l’esprint, primer Sènior, i manté la segona posició a la classificació general a falta de la última etapa a Sineu aquest dissabte.

Crespí brilla en el Campionat d’Espanya de Bombers

Per la seva banda, Llorenç Crespí va brillar al Campionat d’Espanya de Bombers disputat a Benidorm després d’aconseguir la 4t posició a la CRI i la 5è a la ruta a la seva respectiva categoria.

You may also like...

3 Responses

  1. Me gusta que nuestro CC Lloret de Vistalegre se deje ver en Pla

  2. Batle ha dit:

    Sineu i els dos d’Esteve tambe van ajudar…

  3. Correcte Batle. En cap moment hem dit que fóssim els únics en tirar del pilot. No hem volgut menysprear el treball de la resta. Simplement que aquestes cròniques, com és normal, prioritzam sobre el nostre equip. Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *