Exhibició de Timoner a Mercadal i destacats resultats de Bauzà, Crespí i Soler

SONY DSC

Pere Timoner va signar una nova exhibició el passat diumenge en aconseguir la primera victòria absoluta de la temporada en el Trofeu de Mercadal a Menorca. En un recorregut urbà de 25 voltes per completar 40 quilòmetres, el Sènior del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va llançar el seu primer atac seriós a la segona volta per adjudicar-se l’esprint bonificat de la volta vuit. La reacció al pilot va arribar per part de l’armada dels Bobbys amb Marc Coll, Vicent Huguet, Perdro Allès i Jose Pons. És a dir, quatre contra un. Malgrat la clara inferioritat, Timoner va mostrar el seu potencial emportant-se de nou l’esprint bonificat de 15 després d’un nou atac que només va trobar la resposta de Marc Coll. El sots-campió del XXX Trofeu Pla de Mallorca va liderar la fuita entre els dos fins que va atacar de nou en el tram final per creuar la línia d’arribada en solitari.

Llorenç Crespí va ser també un dels protagonistes  del cap de setmana al CRI de les Illes Balears. Tot i no trobar-se en el seu millor moment de forma, el Màster 30 va aconseguir una destacada cinquena posició a la seva categoria en un temps de 24:24, a només 6 mil·lèsimes de la quarta posició. En un recorregut de 17 quilòmetres, Crespí va adaptar-se a la perfecció al perfil regular mostrant unes excel·lent sensacions des del primer metre del traçat. Pel que fa a la tercera cita del Trofeu Vila de Sineu de Pista, Jaume M. Pastor, Rafel Martínez i Alfonso Rodríguez varen donar la cara. Després d’una discreta eliminació, Pastor y Rodríguez varen aconseguir puntuar a la cursa de puntuació amb dos punts. La mala fortuna va ser per Kamal El Hihioui. El flamant campió de BTT de les Illes Balears va haver d’abandonar al II XC de Cala d’Or a causa d’una forta caiguda quan lluitava per la victòria.

Bauzà a les portes del podi i Soler acaricia al TOP-20 

Per la seva part, Rosa Bauzà va quedar-se a les portes del podi a la II Cursa Marinera Port de Pollença. La trialeta lloritana va finalitzar el recorregut de set quilòmetres a la posició 136 absoluta i 4t femina amb un registre de 29:23 a un ritme de 4:12. Finalment, Adrià Soler va finalitzar a la posició 23è amb un temps de 32:42 a la Crono Pujada a la Comuna de Bunyola.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *