Albert Cano i Rosa Bauzà debuten a sa Llego de sa Pobla

La cursa de Sa Llego de sa Pobla disputada el passat dissabte va significar el debut en competició de la secció de triatló i atletisme del Club Ciclista Lloret de Vistalegre aquesta temporada 2013. Albert Cano i Rosa Bauzà, que també va debutar defensant els colors de l’entitat de forma oficial, varen acudir a una de les cites clàssiques de l’atletisme disposats a signar un bon resultat.

Davant més de 1500 participants, el rendiment dels dos atletes del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va ser molt esperançador. En un recorregut completament pla de 7.770 metres, Albert Cano va acabar a la posició 195, 189 de la seva categoria M-30, amb un temps de 31:02, a un ritme de 3:59 min/km. Per la seva banda, el temps de Rosa Bauzà va ser 34:01 a un sensacional ritme de 4:24 min/km, per finalitzar la 519 absoluta, però la 14è dintre de la seva categoria. Fotografia: Xisco Miravet.