Rosa Bauzà aconsegueix un nou al podi al IrontriMallorca 2013

La col·leccionista de podis. Aquest seria el títol de la pel·lícula Rosa Bauzà aquesta temporada. Una vegada més, i ja hem perdut el compte, la triatleta del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va pujar al podi com a tercera classificada de la seva categoria al IrontriMallorca disputat a Cala Millor després d’una excel·lent carrera en el seu debut en un triatló olímpic  (1,5 quilòmetres de natació, 40 en bicicleta i 10 de cursa a peu).

La triatleta va sortir de l’aigua a la posició 123 després de 33 minuts en la disciplina tal vegada més complicada. Seguidament va començar els 40 quilòmetres de bicicleta en un recorregut exigent, que va finalizar amb 52 minuts a la plaça 116, a una mitja de 28,7 quilòmetres per hores. I va arribar la secció a peu, la seva especialitat, Bauzà va imposar el seu fantàstic ritme per acabar de recòrrer els 10 quilòmetres amb un temps de 52:30 a 4:27 minuts per quilòmetre, 56 millor temps absolut de tots els participants. Així, el temps oficial de Bauzà en creuar l’arribada va ser de 2:52:35, tercera millor Fèmina 40 i 97 absoluta. Sense dubte, una sensacional cursa en el seu debut en la distància.