Equips illencs en ciclisme 2016: Caldentey, Requena i Reynés

Després de la cita inaugural de la temporada al Trofeu Manacor d’Un Hivern a Mallorca, hem realitzat una sèrie de breus comentaris sobre els diferents equips del pilot illenc. Avui analitzam al Bicicletes Caldentey, Ciclos Requena i Club Ciclista Vicenç Reynés.

Bicicletes Caldentey: l’equip del Bicicletes Caldentey manté l’estructura de la passada temporada amb Màsters prou reconeguts com Pedro Mas, Rafel Miralles, Jose Ibañez o Lorenzo Crespí. En el capítol d’incorporacions destaca el retorn de José M. López i el fitxatge del prometedor Biel Mayans en el seu debut com a SUB23. Com sempre, és un conjunt capaç de ser protagonista en qualsevol tipus de prova, des d’etapes d’un dia a voltes per etapes com el Trofeu Pla de Mallorca o els 3 Dies Màsters de Mallorca.

Caldentey-2016
Ciclos Requena: l’esquadra palmesana s’encomana una vegada més a Raúl Jiménez per brillar durant la present campanya. El Màster 30 repeteix com a l’home de referència al Ciclos Requena, encara que sense oblidar el retorn de Salva Caballin i d’altres ciclistes que han signat la seva renovació amb l’entitat com Alex Martínez o Juan Galliano. En el capítol d’incorporacions destacada l’arribada del júnior Marc Lirola i Miguel A. González.

Ciclos Requena-2016
Club Ciclista Vicenç Reynés: sota la direcció de Sebastià Casasnovas, l’equip de Deià segueix amb la seva particular aposta en favor de la formació de les properes generacions. És tracte d’una plantilla integrada majoritàriament per Júniors i SUB23, destacant el fitxatge del menorquí Albert Camps.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *