Martí Jaume puja al podi del MTB de Son Macià i Cati Bauçà finalitza IronTriMallorca

marti

Martí Jaume va demostrar de nou l’excel·lent moment de forma pujant al podi del MTB Marató de Son Macià disputat el passat cap de setmana. En un exigent recorregut de més de 70 quilòmetres, marcat per les altes temperatures i les nombroses retirades, el Màster 30 va formar parella amb Jaume Mascaró signant un destacat resultat en una cursa sempre de menys a més, malgrat patir en el tram final per mantindre el tercer escaló del podi amb un registre de 3:54:11.

Per la seva banda, Cati Bauçà va participar a l’IronTriMallorca a la modalitat Olímpica per equips. La triatleta d’Algaida va formar parella amb Leonor López, finalitzant a la posició 12 amb un registre de 3:10:15.