V Etapa Pla de Mallorca, Sineu. Vini, vidi, vinci!

Així com el general romà Juli Caesar a la batalla de Zela, el CC Lloret el passat dissabte 4 de juny, va arribar, va veure i va vèncer en la general del Pla Petit 2011. Malgrat les inclemències meteorològiques, la tasca del CC Lloret i del seu líder Jaume Nibali Martorell fou impecable. La pluja no va deslluir la carrera, en quant a espectacle, només provocà que els jutges eliminàssin 1 volta, pertal de mantenir els horaris prevists per les altres carrereres que es varen dipustar, entre elles, el circuit per a principiants i el Pla Gran. La victòria d’etapa fou per l’incombustible veterà màster 50 Tomeu Quetgles de l’equip Herbes Túnel de Montüiri que entrà en 13 segons d’aventatge damunt el gran pilot encapçalat pen Toni Bauçà i el corredor local Jaume Martorell, líder i guanyador final de la carrera. Respecte a l’equip va tornar a demostrar de la pasta que està feta controlant en tot moment la carrera.

Al Pla Gran la carrera es va desenvolupar en el seu recorregut inicial de 90km, amb les dificultats afegida de les quatre pujades a la temuda llimonera. Aquestes pujades i els quasi 42 km/h de mitjana es van saldar amb l’eliminació de quasi la meitat dels inscrits a l’inici de l’etapa, arribant a la meta de Sineu un seixentena de corredors, entre ells tot els membres del CC Lloret, demostrant una vegada més el bon moment de forma i l’adaptació a la categoria d’or del ciclisme illenc. El guanyador final d’etapa fou el corredor professional del Burgos 2016 Lluís Mas, que arribà amb 10 segons de ventatge del pilot principal. Respecte a la general fou pel pistard Olípic David Muntaner seguit pel màster 30 de l’AEG grup Gomila Rafel Miralles, que ha desmostrat en moltes oacsions estar a un nivell superior als èlits i sub23 de les Illes.

Des del CC Lloret volem donar les gràcies i l’enhorabona a tots els integrants i colaboradors del club que han fet possible aquesta gran victòria!

Si voleu més informació la podeu trobar al Diario de Mallorca i a la web del Balear Bike i la web del Pla de Mallorca.