Montserrat Mateu ascendeix al vuitè lloc de la general a Muro

Només dues etapes del Trofeu Pla de Mallorca han estat suficients per evidenciar que la cursa ha assolit un alt nivell competitiu durant els darrers anys. La participació a la contrarrellotge inaugural de Joan C. Riutort i de Lluis Mas o el turc Recep Unalan a l’etapa de dissabte a Muro així ho confirmen. A aquests cal sumar els millors ciclistes autonòmics del moment com Kiko Bernat, Toni Muntaner o Joan Batlle, que fan del Trofeu Pla de Mallorca una cursa de prestigi.

La nòmina dels favorits té enguany també un convidat d’excepció del Club Ciclista Lloret de Vistalegre, Montserrat Mateu. El nostre ciclista és una de les sensacions d’aquest XXVIII Trofeu Pla de Mallorca després de les excel·lents prestacions mostrades fins el moment. En aquesta ocasió Montserrat va patir més del desitjat a la segona etapa del Trofeu encara que finalment va creuar la línea d’arribada amb el pilot principal i sense perdre temps respecte als rivals. La victòria d’etapa va ser per al ciclista turc de l’equip Salcano Recep Unalan, mentre que Kiko Bernat va mantenir el maillot groc de líder de la prova. Montserrat va ascendir així de la desena a la vuitena plaça a la general i continúa a 1:31 del líder.

Pel que fa la resta d’homes del Club Ciclista Lloret de Vistalegre la va ser una jornada complicada. Rafel Bauçà va perdre contacte amb el pilot després de la primera pujada a sa Serra. Ja a meitat de cursa, Amador Bauçà va baixar al cotxe d’assistència a recollir bidons per als seus companys però l’alt ritme que va imprimir l’equip del líder en aquells moments li va impedir tornar a la disciplina del pilot. Només uns quilòmetres després, va ser Jaume M. Pastor qui va patir una situació similar que també va agafar per sorpresa a altres ciclistes, entre ells alguns homes importants. Ja en el tram final de la cursa va ser Tomeu Amengual qui va despenjar-se del pilot a pocs quilòmetres de Llubí. El ciclista montuirer va acabar l’etapa a 5:25 del guanyador. Malgrat tot, els homes del Club Ciclista Lloret de Vistalegre varen demostrar un clara progressió i que es troben en el bon camí de cara a les properes curses. Segur que ben aviat arribaran els resultats esperats.

Resultats de la segona etapa del Trofeu Pla de Mallorca:

40- Montserrat Mateu- mt.
104- Tomeu Amengual-02:33:44 a 5:25 min.

General de la segona etapa del Trofeu Pla de Mallorca:

8- Montserrat Mateu-2:49:49-055 a 1:31 min.
78- Tomeu Amengual-02:57:58-028 a 9:40 min.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *