El Club Ciclista Lloret de Vistalegre aposta per la continuïtat de la secció de triatló

Triatlo-duatlo

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre aposta per la continuïtat de la secció de triatló i ha renovat a la totalitat plantilla després d’una excepcional temporada marca pels èxits aconseguits. Així, la pionera Rosa Bauçà, acompanyada de Agnès Oliver, Cati Bauçà, Joan Vidal, Javier del Cantó, David Sintes, Amador Bauçà, Guillem Moreno i Josep Coll seguiran representant a l’entitat al calendari autonòmic, nacional i internacional durant la present campanya.

La secció de triatló ha destacat especialment al calendari autonòmic de triatló i duatló, sumant diverses victòries i podis a les respectives categories, així com també els títols balears aconseguits en el Half Menorca. Cal afegir que la secció de triatló ha disputat esdeveniments d’enorme prestigi internacional com IronMan, inclòs disputat el Campionat d’Europa en distància 70.3, el Challenge Mallorca, l’esmentat Half Menorca o Skoda Series. La secció de triatló té previst debutar demà mateix al Duatló de Campos.

Cati Bauçà
Trialeta
Triatleta de categoria Senior. Tercera temporada al Club Ciclista Lloret. Doble finisher IronMan i Half Menorca i Campiona de les Illes Balears de triatló en llarga distància.
TwitterInstagram
Joan Vidal
Triatleta
Triatleta de categoria Senior. Tercera temporada al Club Ciclista Lloret. Finisher Half Menorca i podi en diverses proves autonòmiques en distància Sprint i Olímpica.
TwitterInstagram
David Sintes
Triatleta
Triatleta de categoria Senior. Tercera temporada al Club Ciclista Lloret. Finisher Half Menorca i podi en diverses proves autonòmiques en distància Sprint i Olímpica.
Twitter
Josep Coll
Duatleta
Triatleta de categoria Senior. Quarta temporada al Club Ciclista Lloret. Habitual en els duatlons del calendari autonòmic.
Instagram

També et pot interessar...

2 Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *