Deyà lidera la selecció balear acariciant el TOP-10 al Campionat d’Espanya

Maria Magdalena Deyà va ser un dels noms propis de la selecció balear al recent Campionat d’Espanya d’edat escolar disputat el passat cap de setmana a Madrid. La ciclista cadet del Club Ciclista Lloret va liderar el combinat illenc a la prova de carretera cadet femenina lluitant pel podi i aconseguint una meritòria onzena posició.

Deyà, debutant a la categoria aquesta temporada, va ser protagonista de la cursa des de l’inici. La cadet va demostrar el seu excel·lent moment de forma situant-se sempre en posicions capdavanteres. En una carrera marcada per l’exigència del recorregut i les altes temperatures, Deyà va ficar-se dintre del grup de favorites al km 15, que ràpidament va aconseguir una avantatge de 35 segons respecte al pilot principal.

L’escapada de la lloritana i la resta de ciclistes va ser neutralitzada al km 22, però a Deyà va continuar al cap del pilot atenta a qualsevol moviment. Només María Cabañas de la selecció de Castella i Lleó va aconseguir rompre la disciplina del pilot per empotar-se el triomf després d’una atac en el tram final. Deyà per la seva banda va creuar l’arribada en el grup perseguidor lluitant pel podi, tot i que finalment va haver de conformar-se amb l’onzena posició com a primera clasificada del combinant illenc.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *