Lloret de Vistalegre, referent de l’esport a Mallorca

Lloret

Lloret de Vistalegre i la seva sa Comuna s’han consolidat definitivament com espais de referència per l’esport outdoor a l’illa de Mallorca. Sota l’organització del Club Ciclista Lloret de Vistalegre amb la col·laboració del Consistori local, teixit empresarial i altres associacions, el municipi de Lloret de Vistalegre presumeix de reconeguts esdeveniments al calendari illenc, especialment a les disciplines de MTB i Duatló Cross.

El MTB Berganti Bikes amb prop de 250 participants i el Duatló Lloret de Vistalegre amb 185 s’han confirmat com els més multitudinaris a les seves respectives disciplines de MTB i Duatló Cross. En aquest aspecte, també cal destacar que el proper 13 de desembre el municipi acollirà per primera vegada una Campionat de les Illes Balears, concretament d’una espectacular modalitat com és el ciclocròs. Per suposat, sense oblidar altres esdeveniments de reconeguda participació com el Memorial Josep Nicolau, que tornarà el 2016, o la cursa de running de sa Fira de Maig. Per últim, els lloritans i lloritanes gaudeixen en exclusiva d’altres activitats organitzades per l’entitat com el Trofeu Sant Domingo, la Volta Cicloturista a Ruberts o els Jocs infantils durant les Festes Patronals.

Noms emblemàtics de l’esport balear com Marga Fullana, Joan Horrach, Joan Nadal, Lluís Mas o el llorità Guillem Moreno, així com joves promeses del ciclisme i triatló illenc, participen de forma habitual en els esdeveniments esportius celebrats a Lloret de Vistalegre. L’esport s’ha convertit així en un excepcional ambaixador de Lloret de Vistalegre destacant la presència en els mitjans de comunicació, demostrant el seu potencial també en l’àmbit social i econòmic del municipi.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *