XXVIII Trofeu Pla de Mallorca, ja venim!

Emprant un símil futbolístic podríem dir que la passada temporada el Club Ciclista Lloret de Vistalegre va ascendir a la Primera Divisió del Pla de Mallorca. Jaume Martorell va aconseguir el desitjat triomf a la general del Pla Petit i va evidenciar que poc o res li quedava per demostrar al Club a la cursa de Promoció. Les estadístiques són prou contundents. D’ençà el 2002, com equip participant al Pla Petit hem aconseguit dues victòries absolutes a la general amb Jaume Martorell (2011) i Montserrat Mateu (2006), un triomf a la general de Màster 50 amb Joan Font (2005), sis victòries d’etapa i altres vuit podis, vencedors del maillot de la Regularitat i de les Metes Volants… En definitiva, un trajectòria marcada per l’èxit.

Per això, aquesta temporada l’equip disputarà per primera vegada en la seva història únicament el Pla Gran a les categories de Senior, Màster 30 i Màster 40. El Club Ciclista Lloret de Vistalegre comença així un apassionant viatge sense bitllet de tornada a l’elit del ciclisme balear a la cursa per etapes de més pretigi del calendari illenc, el Trofeu Pla de Mallorca. El nucli de l’equip pel nostre particular Tour el formen una vegada més dos homes que s’han guanyat un lloc a la història del Club, Montserrat Mateu i Jaume M. Pastor. Els acompanyaran dues altres figures ben reconegudes del ciclisme llorità, Rafel Bauçà i Amador Bauçà, aquest darrer amb una victòria al Pla Gran a l’any 2006 a sa Pobla al seu palmarès. Els encarregats de completar l’equip Tomeu Amengual i Miquel Munar. Dos ciclistes que han demostrat sobradament el seu compromís i que per tant un any més lluiran els nostres colors.

Sabem que el repte de lluitar davant d’esquadres molt més potents i experimentades és majúscul però el cert és que en sacrifi, treball i sobretot en il·lusió ben pocs ens poden guanyar. Que la carretera dicti sentència.

Equip del Club Ciclista Lloret de Vistalegre al XXVIII Trofeu Pla de Mallorca:

– Jaume M. Pastor (Senior)

– Montserrat Mateu (Màster 30)

– Amador Bauçà (Màster 30)

– Miquel Munar (Màster 30)

– Rafel Bauçà (Màster 40)

– Tomeu Amengual (Màster 40)

– Director esportiu: Guillem M. Pastor.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *