Nou triomf de Bauzà i podi d’Oliver a Porreres

Rosa Bauzà i Agnès Oliver. Agnès Oliver i Rosa Bauzà. Les triatletes del Club Ciclista Lloret de Vistalegre varen donar una nova lliçó al III Duatló Cross de Porreres disputat ahir diumenge a la localitat del Pla de Mallorca. Bauzà va sumar la tercera victòria consecutiva a la categoria Veteranes i la segona posició absoluta amb un registre de 1:22:04, a només 12 segons de la millor fèmina després d’una excel·lent cursa. I com no, Oliver va acompanyar a la triatleta lloritana al podi de Veteranes i va quedar-se a les portes del podi en categoria absoluta femenina finalitzant quarta amb un temps de 1:33:59. L’estadística és contundent. La secció de triatló capitanejada Bauzà i Oliver ha aconseguit a dia d’avui 4 victòries (3 de categoria i 1 absoluta) i 5 podis. Millor impossible!

la foto

You may also like...

2 Responses

1. Crec que en lloc de números als dos primers escalons poden possar directament els seus noms