Exhibició de Guillem Moreno i Rosa Bauzà a Portocolom

Els triatletes Guillem Moreno i Rosa Bauzà del Club Ciclista Lloret de Vistalegre varen signar una brillantíssima actuació al V Triatló Popular de Portocolom. Moreno va finalitzar segon només per darrera de Fernando O. Rodríguez i Bauzà va aconseguir la victòria a la categoria F40, 91 absoluta. En definitiva, dos inscrits per part de la nostra entitat i dos podis, millor impossible.

Com era d’esperar, Moreno va fer una cursa de menys a més. Va sofrir a la natació amb el 24è millor temps, a la secció de bicicleta va aconseguir la cinquena plaça i ascendir a la 14è posició abans dels darrers 2,5 quilòmetres. El repte d’arribar el podi era majúscul però el triatleta llorità no va decebre. Moreno va demostrar la seva superioritat amb un ritme rapidíssim i va acariciar el triomf en quedar-se a menys de 30 segons del vencedor. Per la seva banda, Rosa Bauzà va evidenciar que segueix abonada al podi després de sumar un nou triomf a la categoria F40, ben a prop del podi absolut femení. Sense dubte, una injecció de moral per als dos triatletes de cara a les properes cites.