Triomf de Córdoba a Montuïri i TOP-10 de Verd a Inca

montuiri-cordoba.2016

Rosa Córdoba i Agnès Oliver varen ser protagonistes a la V Cursa Popular Memorial Margarita Ferrer al municipi de Montuïri. En un recorregut de 6 quilòmetres, la parella del Club Ciclista Lloret va destacar especialment amb l’incontestable triomf de Córdoba en categoria femenina, en el seu debut lluint els colors de l’entiat, mentre que Oliver va aconseguir una notable novena posició. La vencedora va marcar un registre de 23:00 minuts a un ritme de 3:54 min/km, seguida d’Oliver amb un temps de 29:36.

Per la seva banda, Xavier Verd va signar una meritòria sisena posició en CAT-3 al Memorial Pere Bestard disputat a Inca. El ciclista taujà, en el seu retorn a la competició després de l’última etapa del Trofeu Pla de Mallorca, va recuperar les bones sensacions i va mostrar-se actiu en els darrers quilòmetres de la cursa per sumar un nou TOP-10.