Segona posició de Timoner en categoria Sènior en el debut de la secció de ciclisme en ruta

La secció de ciclisme del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va debutar en ruta aquest diumenge al Trofeu Cala Millor-Un Hivern a Mallorca aconseguint com a millor resultat la 27è posició absoluta i segona a la categoria Sènior del menorquí Pere Timoner, en cursa marcada per una participació de luxe encapçalada entre d’altres per als ex professionals Joan Horrach, Toni Tauler i equips internacionals UCI com el Dukla Praha.

Com és tradicional a Un Hivern a Mallorca, la seva participació provocar un terratrèmol en forma d’una matinera escapada al Coll dels Vidriers comandada per Horrach, Kadlec i Hochmann. Només els illencs Toni Bon, Miguel A. Muñoz, Pere Amengual, Santi Sierra i el prometedor júnior Biel Pons varen sumar-se a una llavors arriscada aventura, quan encara quedaven per davant més de cent quilòmetres. L’aposta al tot o res va donar els seus beneficis i la fuga va obrir ràpidament distància respecte al pilot, 2:40 al quilòmetre 40.

La reacció del pilot va reduir la diferència al minut a meitat del recorregut però els perseguidors varen pagar l’esforç i l’avantatge va augmentar de nou després del segon pas pel Coll des Vidriers. Amb la victòria sentenciada a l’escapada, l’ascensió al Coll de Xiclati va sel·leccionar definitivament el pilot i homes com Vicenç Pastor o Raúl Jiménez varen aprofitar per unir-se a part dels escapats. Finalment la victòria va ser Kadlec, seguit per Hochmann i Horrach (1r mallorquí). Per darrera varen arribar els perseguidors Miguel A. Muñoz, primer Màster 30, Toni Bon, primer Màster 40 i la resta d’integrants de l’escapada, mentre que el júnior Pere Casesnoves va ser el més ràpid del pilot sorprenent a Toni Ballester.

La duresa de la carrera va quedar patent en un nombre, el 79 dels 129 inscrits que varen creuar l’arribada. Entre ells El Hihioui, Crespí, Escribano i l’esmentat Timoner del Club Ciclista Lloret de Vistalegre que finalitzaren còmodament dintre del pilot principal. El tast amarg del debut va ser la caiguda sense conseqüències de l’asturià Alfonso Rodríguez abans de l’inici del Coll des Vidriers. El Sènior va pujar-se ràpidament de nou a la bicicleta però a la baixada de la cota va patir una punxada. Rodríguez va quedar-se així sense opcions de tornar a entrar al pilot i va haver d’abandonar. Per desgràcia, el Màster 30 Josep Coll també va seguir el seu camí després de quedar-se tallat del pilot principal.

Escribano ‘sobreviu’ a la pista

Pel que fa al I Memorial de Pista Toni Cerdà, Marcos Escribano va finalitzar la combinada a la dotzena plaça amb dos punts. El palmesà va ser l’únic Màster 30 que va resistir una jornada duríssima i en la qual la meitat dels participants varen abandonar.
1795608_593551804066034_2145246518_n

You may also like...

1 Response

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *