Primera victòria de la temporada per a Rosa Bauzà a Felanitx

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre té a la butxaca la primera victòria de la temporada aconseguida per Rosa Bauzà al duatló cross de Son Valls a Felanitx. L’atleta lloritana va signar una sensacional victòria a la seva categoria i va ser a més la millor fèmina a la cursa disputada el passat dissabte. Bauzà va finalitzar al duatló a la posició 75è absoluta i 1r de la seva categoria amb un temps de 01:34:56. Cal destacar especialment el ritme de Rosa durant la primera secció, ja que va mantenir un ritme de 4:16 min/km en els primers cinc quilòmetres de la cursa a peu per marcar el 57è millor temps absolut, amb un temps de 22:12.

Per la seva banda, Albert Cano segueix el seu procés de preparació de la duríssima Ultratrail Serra de Tramuntana i aquest diumenge va competir a la mitjà marató de sa Pobla. L’atleta llorità també va aconseguir un bon resultat amb la posició 158 davant de més de 600 rivals. Cano va iniciar la cursa amb cautela però el seu rendiment va millorar quilòmetre a quilòmetre. A la primera meitat de la prova, els 10 quilòmetres, el seu ritme va ser de 4:24 min/km. A partir d’aquí, l’atleta va augmentar sensiblement el seu ritme i sense dubte va marcar un molt bon temps a la segona meitat de la mitja marató per acabar la cursa amb un temps de 01:30:46, a un ritme de 4:19 min/km. Finalment, el Club Ciclista Lloret de Vistalegre vol donar l’enhorabona al llorità i col·laborador de l’entitat Guillem Moreno, que també ahir es va proclamar Campió de Balears de Cros.