La secció de muntanya destaca a sa Fita del Ram

10388136_10204333216633838_3018542503419201267_n

La secció de muntanya del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va signar uns notables resultats a la popular Fita del Ram d’Esporles disputada el passat diumenge. En un dels recorreguts clàssics de la muntanyisme balear i d’enorme exigència, el trident de l’entitat amb Adrià Soler, Toni M. Vanrell i Joan Candel va finalitzar la prova en posicions destacades. El més ràpid va ser l’inquer, que fa aturar el rellotge a la 15è posició amb un registre de 1:39:54 a un ritme de 6:15 min/quilòmetre, a només un minut del TOP-10 absoluta de la cursa.

El següent en creuar l’arribada per part del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va ser Vanrell, que fidel a la seva estratègia va anar sempre de menys a més. El llorità va finalitzar a la posició 34 amb un temps de 1:44:26 després de marcar un ritme de 6:32 min/quilòmetre. Finalment, Joan Candel va arribar només uns minuts més tard, a la posició 45 amb un registre de 1:46:29 i un ritme de 6:40, malgrat patir diferents problemes físics al tram final de la prova. Els dos això si varen evidenciar que continuen en el bon camí de cara a l’objectiu primordial de la temporada, la Trail Aneto-Possets.