El Club Ciclista Lloret de Vistalegre domina la temporada del ciclocròs balear

Ciclocròs-Challenge

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre format per Martí Jaume, Lorenzo Navarro, Xavier Verd, Toni Mateu i Joan Vaquer ha estat el principal dominador de la temporada de ciclocròs després dels excel·lents resultats aconseguits a les sis cites del calendari illenc a la Challenge Autovidal de CX.

Tant a OPEN A (Júnior, SUB23, Elit i Màster 30) com a OPEN B (Cadet, Fémines, Màster 40 i Màster 50) el balanç de l’entitat és magnífic: dos podis a OPEN A i cinc a OPEN B, títols autonòmics a les categories de Màster 30 i Màster 40, tercera posició al ranking final d’OPEN A i segona a OPEN B, així com la primera posició a la classificació per equips de la competició sumant una sensacional xifra de 442 punts.

En aquest sentit, Martí Jaume i Lorenzo Navarro han demostrat el seu potencial dintre del ciclocròs insular com els dos homes de referència del Club Ciclista Lloret de Vistalegre. El primer s’ha confirmat com un dels millors especialistes de l’illa, mentre el Màster 40 ha signat un espectacular debut al ciclocròs balear. A més, l’entitat ha sumat un doble títol de Campions de les Illes Balears de Ciclocròs, Jaume a Màster 30 i Navarro a Màster 40. Per últim, cal destacar les meritòries actuacions de Xavier Verd, Toni Mateu i Joan Vaquer, debutants a la disciplina.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *