Campions de Menorca en BTT i finishers a la Ultra Trail Mallorca

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre ha viscut un cap de setmana díficil d’oblidar. Els atletes i ciclistes de l’entitat han signat una fantàstica actuació en tres de les cites més importants d’aquesta campanya, el Campionat de Menorca de BTT, la Ultra Trail Serra de Tramuntana i l’organització i participació al Memorial Josep Nicolau disputat a Lloret de Vistalegre. Els resultats, sensacionals.

Els primers en entrar en acció varen ser Albert Cano i Toni M. Vanrell a l’aventura anomenada Ultra Trail Serra de Tramuntana a les 00:00 del dissabte. No direm ni els seus temps, ni la seva posició final, perque el simple fet d’acabar una cursa de muntanya com aquesta de 107 quilòmetres i un desnivell de més de 4.000 metres és d’autèntics HEROIS.

315572_10151559698619030_1542613_n

A Menorca es va repetir el guió de les darreres curses a la BTT insular quan ‘invictus’ Kamal El Hihioui pren la sortida. És a dir, victòria per al biker del Club Ciclista Lloret de Vistalgre. En aquesta ocasió amb un valor doble. Primer perque es va proclamar així Campió de Menorca de l’especialitat i segon perque va assegurar-se el bitllet cap a les Bermudes per disputar els IGA 2013. Sense dubte una recompensa ben merescuda al sacrifici i esforç de El Hihioui. A més, el menorquí va sumar la seva quarta victòria de quatre possibles. Sense dubte un rendiment insuperable en aquest inici de temporada.

IMG_2333

En el Memorial Josep Nicolau, Jaume M. Pastor i Montserrat Mateu varen donar la cara però sense fortuna pel que fa als resultats. El més actiu va ser Jaume M. Pastor, que va marchar escapat durant molts quilòmetres a la caça de vencedor final de la prova, Toni Ballester. Podeu llegir la crònica de la cursa organitzada per la nostra entitat aquí.

902859_509766592404272_517490277_o

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *