Adrià Soler es doctora a la Pujada als 3 Pins de Lloseta

Només 26 dies ha necessitat Adrià Soler per adjudicar-se la seva primera victòria a la categoria Sènior com a membre de la secció de competició del Club Ciclista Lloret de Vistalegre. L’atleta de muntanya va aconseguir el triomf a la III Pujada als 3 Pins de Lloseta, amb un temps de 33:06 a un ritme de 4:18 min/quilòmetre. Com és habitual, l’inquer va realitzar una cursa de menys a més. En el primer parcial ocupava la quinta plaça provisional però en el tram final va exprimir-se al màxim per aconseguir la primera posició a la seca categoria i la quarta absoluta d’entre els prop de 300 participants. Toni M. Vanrell també va destacar en el TOP-10 dels Sènior aturant el rellotge en un registre de 35:59 i un ritme de 4:40 min/quilòmetre.

En BTT, Kamal El Hihioui va signar un nou podi en el seu debut aquesta temporada. El menorquí va prendre la sortida a la multitudinària 13è edició de la Montaltbike a Mataró, Catalunya. El biker del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va adaptar-se a la perfecció a l’exigent recorregut de 42 quilòmetres, amb més de 1500 metres de desnivell, per creuar l’arribada com a tercer classificat. Per la seva banda, Martí Jaume va aconseguir el seu segon TOP-10 consecutiu, 4r millor Màster 30, en el III Ciclocross de Santa Maria disputat al Polígon de Son Llaüt. En un circuit tècnic i amb constants canvis de ritme, Jaume va situar-se en el grup perseguidor dels líders, juntament amb Jeroni Ramis i Rafel Miralles, finalitzant a la novena posició després d’avançar a diversos rivals a les darreres voltes.