Vanrell i Candell entre els millors a la Mallorca 5000

La secció de muntanya del Club Ciclista Lloret liderada per Toni M. Vanrell i Joan Candel va brillar entre els millors a la Mallorca 5000. El trail runner llorità va signar una excepcional 11è posició final amb un registre de 9:35:21, mentre el campaneter ho va fer a la posició 34 aturant el rellotge amb un temps de 10:50:26.

El tàndem de l’entitat va realitzar una nova exhibició en una cursa d’extrema duresa marcada per un recorregut de 70 kms i un desnivell positiu de 5.000 metres. Vanrell va apostar en aquesta ocasió per donar un salt de qualitat a la distància Ultra i el llorità va situar-se en el grup capdavanter del TOP-10 des del principi pel TOP-10. El finisher de la Ultra Trail du Mont Blanc va demostrar el seu excel·lent moment de forma creuant així l’arribada a menys de 40 minuts del vencedor.

Per la seva banda, Candel va recuperar els somriure i les bones sensacions després d’abandonar la Tramuntana Travessa a causa d’una malaltia. El runner natural de Campanet va aconseguir el seu millor registre a la Mallorca 5000 en una cursa com és habitual molt regular des de l’inici.