Acords de l’assemblea extraordinària de la FCIB de 2013

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre ha assistit avui a l’assemblea de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears, que entre els punts principals ha tractat la normativa tècnica de la propera temporada 2014. A continuació, vos detallam alguns dels punts més rellevats de la reunió, en que han participat prop d’una vintena d’assembleistes.

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre ha asistido hoy a la asamblea de la Federación de Ciclismo de las Islas Baleares, que entre los puntos principales ha trata la normativa técnica de la próxima temporada 2014. A continuación, os detallamos algunos de los puntos más relevantes de la reunión, en que han participado cerca de una veintena de asambleístas.

1- Aprovació acte anterior.

2- Segons ens han informat, l’economia de la Federació està sanejada i sense deutes. L’únic ingrés que té la Federació són les llicències i taxes, a banda d’una subvenció del Consell Insultar destinada a l’esport base. El Club Ciclista Lloret de Vistalegre és favorable a aquesta política econòmica.

3- La Federació de Ciclisme de les Illes Balears està negociant la contractació de l’assegurança de protecció civil i d’accidents per als federats de la propera temporada.

4- La llicència d’un dia per a la propera temporada tindrà un preu de 6-8 euros per a les categories inferiors i de 12 euros per a la resta. Aquesta llicència es tramitarà com ‘independents’. El Club Ciclista Lloret de Vistalegre ha defensat una rebaixa del preu i que la llicència pugui ser vinculada a un club, per gaudir per exemple d’assistència en les competicions en ruta.

5- Creació d’un tríptic o similar per informar de les avantatges de federar-se. El Club Ciclista Lloret de Vistalegre ha recolzat aquesta iniciativa.

6- La llicència de Promoció seguirà vigent el proper any, tot i que ha arribat a votar-se la seva desaparició. Això si, pujar a una categoria superior serà més fàcil segons els nous criteris esportius. El Club Ciclista Lloret de Vistalegre és favorable a la categoria de Promoció i espera que les noves mesures destinades a recuperar la filosofia original de la competició siguin positives.

7- Aprovació de la Normativa Tècnica de 2014. En el seu conjunt, el Club Ciclista Lloret de Vistalegre ha votat favorablement a la nova normativa.

8- Estudiar la possibilitat d’implantar un sistema de competició en tres categories pel 2015.

9- La Federació es troba negociant amb les autoritats, institucions i altres federacions el calendari ciclista pel 2014.

1387016764112

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *