Competició

Vallcaneras, Martorell i Bauça retornen al Club Ciclista Lloret

El Club Ciclista Lloret té el plaer d’anunciar el retorn dels tres ciclistes lloritans Toni Vallcaneras, Jaume Martorell i Rafel Bauçà a la secció de ciclisme de 1r i 2n categoria (abans OPEN) per a la propera temporada 2017. L’entitat ha apostat per ADN del municipi amb l’objectiu de recuperar l’equip de la màxima categoria balear després d’una campanya amb només dos ciclistes, Dan Erik Hansen i Rafel Martínez.

Els dos Màster 30 compten amb un reconeguda trajectòria al calendari illenc després de disputar les proves de més prestigi com un Hivern a Mallorca, el Trofeu Pla de Mallorca, Challenge de Primavera i Tardor… Vallcaneras destaca per la seva qualitat de rodador amb meritoris resultats a la lluita contra el rellotge, mentre Martorell es mou a la perfecció en petites cotes i ascensions de més entitat. Per la seva banda, Bauçà en categoria Màster 40 aportarà la seva velocitat com sprinter.

A banda del calendari de carretera, els tres ciclistes també tenen previst disputar proves de resistència en BTT i duatlons. L’entitat té previst anunciar en breu la resta de fitxatges i renovacions per conformar un equip de garanties per a la temporada.

Publicat per
Club Ciclista Lloret