Ciclocròs

L’alemany Manuel Müller s’imposa al III ciclocròs Centre de l’Illa – Trofeu AXES Training

L’alemany Manuel Müller del RSV Rheinstole WYHL es va imposar amb autoritat amb un temps de 40:28 en la tercera edició del ciclocròs Centre de l’Illa – Trofeu AXES Training disputat aquest matí a l’espectacular circuit de sa Comuna de Lloret de Vistalegre.

Tot i sortir des de l’última posició a la graella de sortida, la jove promesa del ciclocròs germànic va doblegar als especialistes insulars liderats per Toni Pascual, segon a 13 segons, i Miquel Ferrer, tercer a 17 segons, encara que sense opcions reals de lluitar pel triomf davant la superioritat mostrada pel ciclista SUB23 a la carrera estel·lar de OPEN A.

El protagonisme de la cursa durant les primeres voltes va ser per a Alberto Muntaner, amb un mínim avantatge respecte als perseguidors encapçalats pel seu germà David i els esmentats Pascual i Ferrer. Müller, habitual de la COPA del Món, va contactar amb els líders superat l’equador de la prova després de patir una avaria a la primera volta. L’alemany va marxar llavors en solitari exhibint la seva potència i tècnica en el sempre exigent recorregut.

En la prova d’OPEN B destinada a Màsters 40, Cadets i fèmines la victòria va ser per Torsten Witting seguit de Joan Miquel Adrover i Miguel Ángel González, mentre Rafel Lladó i Neus Capellà van aconseguir la victòria en Aleví i Jaume Duran i Margalida Capellà en Infantil.

El Club Ciclista Lloret va establir un històric rècord de participació d’un mateix equip a la disciplina de ciclocròs a les Illes Balears amb fins a vuit ciclistes de l’entitat amb Antoni Mateu, Toni M. Vanrell, Martí Jaume, Lorenzo Navarro, Joan Pujol, Xavier Verd, Joan Vaquer i Felip Canyelles.