I Trobada cicloturista Lloret de Vistalegre

Quantes bicicletes hi ha a Lloret de Vistalegre? Al Club Ciclista Lloret de Vistalegre ens agradaria saber-ho i per això presentam la I Trobada cicloturista a Lloret de Vistalegre. L’objectiu es reunir-nos tots els lloritans i lloritanes que tenim bicicleta i anar a fer una petita marxa pel nostre municipi. Hem preparat un recorregut apte per a qualsevol edat i tipus de bicicleta per passar una bona estona i al mateix temps fer una mica d’esport.

La trobada serà el proper dissabte dia 29 de setembre a les 16:30 a la Plaça Jaume I. Seguidament iniciarem el recorregut de només sis quilòmetres en direcció Font Figuera per tornar pel Carrer Major direcció a la Plaça Jaume I, on hi haurà un petit refrigeri. El Club Ciclista Lloret de Vistalegre s’encarregarà de vetllar perquè el ritme sigui adequat per a tots els participants, inclosos i especialment els més petits. Recordau que és imprescindible dur casc. Hem creat un esdeveniment a Facebook per apuntar-se: I Trobada Cicloturista Lloret de Vistalegre. Així doncs, t’esperam. Si tens bicicleta no pots faltar!

RESUM DE LA TROBADA CICLOTURISTA

Dia i hora: Dissabte dia 29 de setembre a les 16:30.

Lloc: Plaça Jaume I.

Edat: A partir que puguin completar el recorregut de sis quilòmetres fins… no hi ha límit. Casc imprescindible.

Ruta: Sortida Plaça Jaume I direcció el Camí de les Font – Camí de Son Bolo – Camí de Casa Nova – Carrer Major i arribada a la Plaça Jaume I.

Distància: 6 quilòmetres.

Tipus de recorregut: Fàcil. Sense pendents eleveades. Per camins amb un asfalt correcte, apte en bicicleta de carretera, urbana, tot terreny, passeig…

Trànsit: Camins poc transitats. La policia local (si no és possible un membre del Club Ciclista Lloret) anirà per davant la marxa advertint als coductors.

Assistència: Hi haurà un cotxe d’assistència per part de Protecció Civil.

Mapa del recorregut: 

 

Publicat per
Club Ciclista Lloret
Etiquetes: Cicloturisme