Categories: AtletismeCompetició

Guillem Moreno repeteix com a vencedor a la II Cursa Es Sequer

El llorità Guillem Moreno del Ferrer Hotels va imposar-se per segona ocasió consecutiva a la Cursa Popular Es Sequer disputada dissabte al bosc de sa Comuna a Lloret de Vistalegre. L’atleta local va retenir així la corona aconseguida la passada edició després de superar a José Luis García i Lluís Grabriel Bauzà amb un temps de 35:32. En categoria femenina, la victòria va ser per a Maria Vidal amb un registre de 50:14, per davant de Elenita García i Isabel M. De Fuertes .

A la prova estel·lar, amb un recorregut de 10 quilòmetres i prop de 100 inscrits, Moreno i Bauzà van marcar des de l’inici un ritme demolidor que ràpidament els va deixar al cap de carrera. En el primer parcial del quilòmetre 5, els dos atletes van marcar idèntics temps amb 17:56. Només en els dos últims quilòmetres, Moreno va aconseguir deixar anar a un combatiu Bauzà per emportar-se el triomf amb una renda de només nou segons. Ja en la prova dels cinc mil metres, la victòria va ser per a José Luis Hervas en categoria masculina amb un temps de 17:15 i per la jove Laia Palou en categoria femenina amb 21:21.

La cursa a més va ser una demostració de participació de lloritans i lloritanes, als atletes habituals com Moreno, Toni M. Vanrell o Albert Cano, també varen participar Tomeu Pons, Patrick Colom, Miquel Gili, Josep Bauzà, Marga Prohens, Toni Mateu, Amador Bauzà… També cal destacar que la prova va tenir un caire reivindicatiu, ja que els ateltes locals i del Club Ciclista Lloret de Vistalegre varen portar un llaç de color rosa en honor a la triatleta de l’entitat Rosa Bauzà, que es recupera d’un accident.