Categories: AtletismeCompetició

Gelabert es penja la medalla de finisher a la Marató de Barcelona

El soci Jordi F. Gelabert del Club Ciclista Lloret va penjar-se la medalla de finisher a la Marató de Barcelona disputada el passat cap de setmana a la Ciutat Comtal. L’atleta de la secció de running va completar els 42195 metres del recorregut amb un registre de 4h:18:25.

El nouvingut a l’entitat va escollir el prestigiós Marató de Barcelona per signar el seu debut a la mítica distància de l’atletisme. Després de competir en proves de 10K i 21K, l’objectiu era completar també la distància de marató. El runner llorità aconseguir uns meritoris primers parcials, a un ritme proper al 5:00 min/km.

Malauradament a partir del KM 30 va començar a patir diverses molèsties musculars, sobretot rampes. L’atleta de l’entitat va meditar la retirada a causa del dolor, que l’obligava a caminar durant alguns trams, però va aconseguir superar els moments més difícils per creuar la línia d’arribada i emportar-se així la satisfacció de completar la seva primera marató. Gelabert és converteix en el quart soci de l’entitat en finalitzar una marató. Toni Gomila, Joan Candel i Agnès Oliver ho havien aconseguit a les últimes temporades.

Publicat per
Club Ciclista Lloret