Categories: Competició

Enèsima exhibició de Mas mentre Mateu cedeix temps

El saliner Lluis Mas va donar l’enèsima exhibició de la temporada a la tercera etapa del Trofeu Pla de Mallorca a sa Pobla provocant així un nou terratrèmol a la classificació general. L’home del Burgos BH va adjudicar-se el triomf en una escapada marcada per la presència d’homes importants com Javier Peris, Rubén Sánchez, Sebastià Mascaró i Pedro Mas. El saliner va creuar l’arribada amb una avantatge de 3 segons respecte a Javier Peris i 18 segons a la resta d’escapats, mentre que el pilot amb el líder Albert Muntaner i Montserrat Mateu del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va entrar a 54 segons encapçalat per Agustín Martínez.

La primera escapada del dia va arribar a l’inici formada per entre d’altres Dani Armenteros, Javier Peris i Peter Murdoch. Abans de finalitzar la darrera volta, varen unir-se al capdavant Lluis Mas acompanyat per altres homes en el TOP-10 com Pedro Palou i Pedro Mas. La reacció del pilot va arribar per part del Pirates Cycling Team de Toni Ballester. La diferència es va situar-se propera el minut però amb Javier Peris situat al capdavant, l’equip del pobler va abandonar la persecussió. L’escapada va superar així els dos minuts i Rubén Sánchez fins i tot va recuperar virtualment el maillot groc durant alguns quilòmetres.

La situació va posar contra les cordes a Albert Muntaner, en aquesta etapa sense companys d’equip. Davant la situació límit, el Club Ciclista Lloret de Vistalegre va decidir entrar en acció per reduir les distàncies. Montserrat Mateu, Jaume M. Pastor i Kamal El Hihioui varen començar a marcar el ritme del pilot en una darrera volta rapídissima per a finalment finalizar la cursa a menys d’un minut. La nova situació de carrera deixa a Montserrat Mateu en una complicada situació de cara a l’objectiu de finalitzar entre el TOP-10. En aquest sentit, la contrarrellotge serà un punt de inflexió important de cara l’estratègia a seguir a les dues darreres etapes.

Publicat per
Club Ciclista Lloret