Categories: Competició

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre sobreviu a l’infern pobler

Només s’havien disputat deu quilòmetres d’etapa quan Albert Muntaner (Penya Establiments), quart a la general a poc més d’un minut del líder, i el professional Lluis Mas (Burgos) varen escapar-se a la tercera etapa del Trofeu Pla a sa Pobla. La pregunta dels rivals va ser evident, i ara què? La resposta, una de les etapes més dures dels darrers anys. Les altes temperatures i sobretot els 43 km/h de velocitat mitjana en són una prova que no admet discussió.

En aquest auntèntic infern, sobreviure no va ser fàcil però els homes del Club Ciclista Lloret varen cumplir amb el seu objectiu de protegir la vuitena posició de Montserrat Mateu a la general. Tot i els atacs d’alguns rivals directes del Bin-Bit o l’Agrupació Ciclista Sineu, Montserrat va tenir la sang freda de quedar-se sempre a resguard del pilot comandat en tot moment per un AEG que segueix sense donar opcions als aventurers. Els darrers en comprovar-ho varen ser el menor de la nissaga dels Muntaner i ciclista del Burgos. Després de més de 60 quilòmetres d’escapada varen ser neutralitzats a la sortida de Llubí. Albert va arribar a ser líder virtual de la cursa durant alguns quilòmetres però quan l’AEG de Kiko Bernat va decidir iniciar la caça la diferència va caure ràpidament. El pilot va presentar-se a sa Pobla unit i un cop allà Tomeu Gelabert (Penya Establiments) va imposar la seva classe de pistard en un esprint incontestable.

Per la seva banda, Montserrat Mateu va entrar dins els pilot i va avançar una nova plaça a la general i ja és setè. Jaume M. Pastor i Tomeu Amengual varen arribar amb cinc minuts de retràs en un segon pilot nombròs després d’acompanyar a la perfecció a Montserrat durant la major part de la cursa. Finalment, Rafel Bauçà es va veure obligat a abandonar la cursa en la primera meitat del recorregut.

Resultats de la tercera etapa del Trofeu Pla de Mallorca:

40- Montserrat Mateu-02:07:49 a mt.

107- Tomeu Amengual-02:13:41 a 5:52 min.

111- Jaume M. Pastor-02:13:41 a 5:52 min.

 

General de la tercera etapa del Trofeu Pla de Mallorca:

7- Montserrat Mateu-04:57:38-055 a 1:31 min.

78- Tomeu Amengual-05:11:39-028 a 15:33 min.

Publicat per
Club Ciclista Lloret