El Club Ciclista Lloret de Vistalegre presenta les seves seccions per a la temporada 2014

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre va dur a terme ahir la presentació de les seccions de ciclisme, triatló i muntanya per a l’actual temporada 2014 en un acte a la Casa dels Tarongers a Lloret de Vistalegre. L’esdeveniment va reunir a prop de mig centenar d’assistents, entre ells als patrocinadors Isaac Cruz de Berganti Bikes, Margalida Ferrer de Cafeteria Es Mirador i Marcos Escribano de Discover Mallorca així com el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lloret de Vistalegre, Miquel Gili.

El president de l’entitat, Monserrat Mateu, va ser l’amfitrió de l’esdeveniment. Després d’un breu balanç de l’anterior campanya marcada pel doble Campionat de Balears A F40 de Rosa Bauzà en triatló i per la victòria a la COPA Federació de BTT en ciclisme de Kamal El Hihioui, Mateu va presentar el projecte esportiu de la temporada 2014 i seguiment als seus protagonistes, els esportistes de les diferents seccions.

Ciclisme: Jaume M. Pastor, Montserrat Mateu, Kamal El Hihioui, Pere Timoner, Marcos Escribano, Llorenç Crespí, Alfonso Rodríguez, Rafael Martínez, Josep Coll, Tomeu Morey, Lorenzo Navarro, Martín Jaume, Joan Vaquer i Per Carsten.

Triatló i duatló: Rosa Bauzà, Albert Cano, Agnès Oliver, Tomeu Barceló, Per Carsten i Guillem Moreno.

Muntanya: Albert Cano, Miquel Estela, Joan Candel, Toni M. Vanrell i Adrià Soler.

Director Esportiu: Guillem Pastor.

Assistents: Bartolomé Reuer, Toni Coll, Francisco Escribano i Joan M. Pastor.

Publicat per
Club Ciclista Lloret
Etiquetes: Rosa Bauzà