Categories: Cicloturisme

De Bellver a Cerdanya, l’aventura de Miquel Estela als Pirineus

Des de fa uns mesos, el soci de l’entitat Miquel Estela, resident a Catalunya durant els darrers anys, buscava una aventura per gaudir acompanyat de dues de les seves passions, la bicicleta i la motxilla. Així va decidir creuar als Pirineus amb set dies, sortida de Bellver a Cerdanya i arribada a Hondarribia. És a dir, 557 quilòmetres i 10.000 metres de desnivell positiu en una experiència senzillament irrepetible.

El primer dia ascensió a Coll de Puymorens i primers problemes mecànics, encara que l’aposta era ferma i res va evitar continuar l’aventura a la carretera.

A la segona jornada de 84 quilòmetres coronant el Coll de Port de prop de 10 quilòmetres, pendent mitjana del 6% i unes rampes del 8%.

El tercer i quart dia varen ser dos dels més durs del trajecte. Els culpables són els Colls com el d’Aspet i especialment dos ascensions que són història del Tour de França com el Coll de Peyresourde (14,5 Km – 6’5%) i el Coll d’Aspin (12 Km – 6’7%). Sense dubte dos dies de ciclisme en estat pur en un paisatge i un ambient espectacular.

Després de coronar dos Colls com els anteriors, la resta de l’etapa varen ser menys dures fins aconseguir l’objectiu de finalitzar l’aventura a Hondarribia com s’havia proposat amb un somriure dibuixat el rostre. Enhorabona company!

Publicat per
Club Ciclista Lloret