Categories: AltresCompetició

Cuando fuimos los mejores…

El compte endarrera ha començat. La cita serà el proper diumenge 13 de maig a Maria de la Salut. Allà els nostres ciclistes debutaran una vegada més al tradicional Trofeu Pla de Mallorca. Els esperen cinc dures etapes, una contrarrellotge inaugural i quatre etapes en ruta, per acumular prop de 500 quilòmetres d’exigent competició al més alt nivell del ciclisme illenc.

Sense dubte el Pla de Mallorca és la prova per etapes per exel·lència del Club Ciclista Lloret de Vistalegre. Molts han desitjat la victòria a la general absoluta i pocs ho han aconseguit. Entre ells dos homes del nostre club, Montserrat Mateu (2006) i Jaume Martorell (2011), a la categoria de Promoció. En aqueset sentit, especialment emocionant va ser el primer triomf absolut al Pla de Mallorca Petit per Montserrat Mateu ara fa sis anys. Després d’unes temporades marcades per la decepció a la general final, l’any 2006 vàrem veure com el somni es va fer realitat. Varen ser unes jornades plegades d’èxits però també de nervis i de màxima tensió, que varen concloure a Sineu amb Montserrat lluint el maillot groc de campió.

Aquells dies Facebook era encara un embrió i no vàrem tenir l’oportunitat de contar-vos el que succeïa. Com ens vàrem vestir amb el maillot de líder a Villafranca, la caiguda del nostre líder a Montuïri o el treball incansable de Jaume M. Pastor durant tota la prova. Per això, aprofitam el nou perfil de Facebook Timeline per acostar-vos aquest indescriptible moment de la nostra història. Com? Doncs en primer lloc visitau la pàgina del club a Facebook: www.facebook.com/cclloret. A la dreta (part superior) veureu la cronologia de la pàgina ordenada per anys. Llavors feis clic a l’any 2006 i anau a l’inici de les actualitzacions. Començareu un viatge vibrant i ple d’emocions mitjançant actualitzacions d’estats, fotografies i vídeos del Pla de Mallorca en el qual com diria Loquillo ‘FUIMOS LOS MEJORES’. Per acabar, vos demanam que recordeu com ho vareu viure vosaltres, esperam els vostres comentaris o m’agrades.

 

Publicat per
Club Ciclista Lloret