Categories: Altres

Club Ciclista Lloret de Vistalegre, versió 4.0

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre té el plaer de presentar el nou disseny de cclloret.com, que segueix el camí iniciat de cara a la propera temporada amb la modificació del logotipus de l’entitat i el de la nova equipació. Com sempre, volem agraïr l’esforç del nostre particular dissenyador, Raúl Martínez, que ha modfiicat el tema Hueman de Alexander Agnarson a les nostres necessitats. Gràcies als dos! A continuació vos detallam els principals canvis.

– Nous continguts: Actualitzades les plantilles per a la propera temporada de ciclisme, triatló i muntanya, revisades les pàgines de socis, calendari actiu i altres novetats.

– Política de ‘cookies’: La pàgina compleix ara la nova llei europea de ‘cookies’.

– Dispositius mòbils: El nou disseny és apte per a les ressolucions més altes i també per a dispostius mòbils. La pròpia pàgina s’adapta segons el dispostiu del visitant.

– Traducció: Millorada la traducció utilitzant la tecnologia de Google Translator.

– Optimització de la portada: La portada només oferirà un petit tast de l’entrada. Si vols llegir la resta ho podràs fer però a l’entrada en qüestió. Així hem reduit dràsticament el temps de càrrega de la pàgina, promocionant sempre la darrera entrada publicada.

– Programari lliure: El Club Ciclista Lloret de Vistalegre continua emprant el sistema de gestió de continguts WordPress. Programari lliure i sinònim de qualitat.

– Barra lateral: Eliminada una de les barres laterals existents a la versió anterior. A l’única barra que queda es distingeix entre la secció del club (part superior) i la secció de competició (part inferior).

– Espai Multimèdia: Hem creat una zona multimèdia a la barra lateral amb accés directe a Youtube, Flickr i Spotify.

– Entrades recomanades: Cada entrada oferirà al visitant nous continuts relacionats.

– Comparteix: A banda de Facebook i Twitter, ara també pots compartir les entrades a Pinterest i Google +. A la barra lateral hi ha els enllaços directes als nostres perfils a les xarxes socials.

Finalment, vos deixam amb una retrospectiva cronològica de les diferents pàgines web del Club Ciclista Lloret de Vistalegre des de 2006 a 2013.

Publicat per
Club Ciclista Lloret