Entitat

El Club Ciclista Lloret és l’entitat del municipi de més difusió als mitjans de comunicació

La promoció del municipi de Lloret de Vistalegre és a l’ADN del Club Ciclista Lloret des de la seva fundació al 1989. La repercussió de les activitats i esdeveniments sota l’organització de l’entitat han situat a Lloret de Vistalegre i sobretot a sa Comuna com un referent esportiu a l’illa de Mallorca.

El Memorial Josep Nicolau, MTB Berganti Bikes, Duatló de Lloret de Vistalegre, Ciclocròs Centre de l’Illa… s’han consolidat com esdeveniments indispensables del calendari autonòmic amb presència habitual a mitjans de comunicació com Diario de Mallorca, Última Hora, Ciclismo a Fondo, Ciclo 21 o IB3 Televisió. A més, ciclistes de talla mundial com Fabian Cancellara i Sven Nys o equips del World Tour com Lotto Soudal i Team Movistar, amb centenars de milions de seguidors a les xarxes socials, han re-tuitejat tuits del club i s’han fet virals. Cal tenir en compte que una campanya publicitària per aconseguir un difusió similar tendria un cost de desenes de milers d’euros.

L’entitat té previst continuar amb el seu compromís de donar a conèixer Lloret de Vistalegre durant la propera temporada. Precisament la promoció del municipi serà una de les causes solidàries del club incorporant la marca Lloret a les seves equipacions. Sense dubte, un altre tret diferencial del Club Ciclista Lloret.

Publicat per
Club Ciclista Lloret