Categories: Competició

Brillant debut de la secció de ciclisme a la Challenge Ciclocross Autovidal

La secció de ciclisme del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va signar un brillant debut a la cita inaugural de la Challenge de Ciclocross Autovidal al VI Ciclocross de Santa Maria amb l’excel·lent podi de Lorenzo Navarro a OPEN B, la quarta posició, primer Máster 30, de Martí Jaume a OPEN A i la meritòria onzena posició de Toni Mateu en el seu debut a l’especialitat.

En un recorregut habitual del calendari illenc al Polígon de Son Llaüt, els especialistes del cros de l’entitat varen demostrar el seu bon moment des dels primers metres. Navarro ràpidament va situar-se en el grup perseguidor de Miquel J. Adrover acompanyat de Paul Bethell i Joan Girona, mentre Jaume va dedicar-se a mantenir les distàncies sempre a prop del TOP-5.

La reacció dels dos capitans del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va arribar a l’equador de la carrera. El Máster 30 va iniciar una sensacional remuntada deixant endarrere a rivals combatius com Marc Lirola, Miquel Roselló o Joan Batle. Idèntica estratègia va seguir el Máster 40, també debutant en ciclocròs, que va distanciar a Girona en la lluita pel tercer escaló del podi. Per la seva banda, Toni Mateu va acariciar el TOP-10, encara que finalment va conformar-se a l’onzè lloc.

La victòria en OPEN A va ser per Toni Pascual, seguit de Biel Mayans i Biel Llull, mentre en OPEN B va adjudicar-se el triomf Miquel J. Adrover per davant de Paul Bethell i l’esmentat Lorenzo Navarro.

Publicat per
Club Ciclista Lloret