Bauzà puja al podi a Portopetro i TOP-10 de Soler a Cas Secretari

Rosa Bauzà i Adrià Soler varen ser dos dels noms propis del Club Ciclista Lloret de Vistalegre el passat cap de setmana. La primera va pujar al podi a la VII Cursa Popular de Portopetro, com a vencedora de la categoria F40 i tercer classificada absoluta de la competició. En un recorregut de nou quilòmetres, la triatleta lloritana va aconseguir un registre de 36:26 a un ritme de 4:23 min/quilòmetre. Mentre, l’atleta de muntanya va signar un dels millors resultats de la secció de muntanya aquesta temporada a la Crono de Cas Secretari a Alaró amb un temps de 29:27, a un ritme de 4:55. En definitiva, dos excepcionals resultats més per a l’entitat.

Sense sort a Pòrtol

Finalment, la sort no va acompanyar a la secció de ciclisme al Trofeu Màster de les Festes de Sant Marçal. Llorenç Crespí va haver d’abandonar a causa d’una averia mecànica, mentre que Tomeu Morey va finalitzar a la posició 56, a 5:56 del vencedor, Rafel Miralles.