XXV Pla de Mallorca

Equip competició 2009

Els nostres corredors que participaran en breu a la propera edició del Pla de Mallorca ja es troben ultimant la seva preparació de cara a aquesta dura i exigent cursa. A continuació podeu veure les quatre etapes que enguany es disputaran a la XXV edició d’aquesta tradicional cursa per etapes.

Primera etapa: Dissabte 9 de maig SA POBLA. Organitza el CC sa Pobla,  meta a la Plaça Major, al costat de l’Ajuntament. 16’00 h.: Pla Petit: sa Pobla, Muro, Son Blai, sa Serra (PM), Rodona. Sineu, Llubí, Cementeri Llubí (MV, P. Petit), Rotonda d’Inca, Creuer Muro i sa Pobla (37 Km).

Segonta etapa: Dissabte 16 de maig: PETRA – PUIG DE BONANY.  Organitza el CC. Amics de sa Màquina, contra rellotge individual de 5 Km, amb partida des de la Plaça de Petra i arribada al cim del Puig de Bonany. Inscripció abans de partir el primer ciclista, a la Plaça de Petra. 15:00 h. partirà el primer ciclista del Pla Petit. En acabar, després d’un interval de 15 minuts per permetre la baixada de cotxes de Bonany, partirà el primer del Pla Gran. Partida en ordre invers a la general.

Tercera etapa: Dissabte 23 de maig MURO. Organitza CC Muro. Meta al carrer Joan Carles I: Muro, Sta Margalida, Son Tovell, Sa Serra (PM), Cr Sineu, Llubí, Cementeri Llubí (MV, P. Petit), Rotonda d’Inca i Muro. 16:00 h.: Pla Petit: 1 volta al circuit (37 Km).

Quarta etapa: Diumenge 31 de maig MARIA DE LA SALUT. Organitza el CC Maria de la Salut, amb la meta a la Plaça des Pou. 09:00 h: Pla Petit: Maria, Creuer Es Rafal, Santa Margalida, Son Tovell, Sa Serra (PM), Creuer Sineu, Maria (MV), Creuer Es Rafal, Creuer Santa Margalida, Poliesportiu, Maria.

Cinquena etapa: Dissabte 6 de juny SINEU. Organitza AC Sineu. Meta a la Plaça des Fossar. 16 hores: Pla Petit: Sineu, Lloret, ctra de Sineu, Sineu (MV), Lloret, creuer de Pina, ctra de Sineu, sa Llimonera (PM), Sineu (30 Km).

Podeu trobar el regalment intern de la prova aquí: Reglament Intern.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *