XXIX Trofeu Pla de Mallorca: Els favorits al maillot groc

El XXIX Trofeu Pla de Mallorca serà una de les edicions més espectacular de les darreres temporades. Pocs poden aspirar al triomf a la classificació general. Són els escollits a jugar-se la victòria a la volta per etapes més prestigiosa del calendari illenc. Però qui són els favorits en aquesta ocasió? Després de l’enquesta realitzada entre els nostres seguidors a Facebook aquí en teniu la resposta, almenys en part. Aquest són els homes que han de lluitar per la glòria.

885263_506114536115953_380232248_oAlbert Muntaner-Performance Felt United (24 vots): Segon classificat a la passada edició i un dels homes més en forma de la present temporada. Excel·lent en contrarrellotge i també a la muntanya, com va demostrar al Memorial David Gómez. L’únic punt en contra és l’absència de companys per a controlar la cursa, almenys durant les primeres etapes.


Toni Ballester-Pirates Cycling Team (19 vots):
Cerca donar un pas endavant més enllà de les victòries d’etapa. En el Memorial Josep Nicolau va ensenyar el seu veritable potencial. Ha millorat molt en la lluita contra el rellotge i tendrà les seves oportunitats.

Pere Amengual-Bimont (17 vots): TOP-5 a la duríssima Challenge de Primavera. Notable en contrarrellotge i capaç de seguir els millors de ben a prop a la muntanya. Serà un altre dels homes a seguir.

883100_506113616116045_2080132867_oRubén Sánchez-Agrupació Ciclista Sineu (13 vots): Una de les sorpreses positives de la primavera balear a la carretera. Brillant esprinter i també a la muntanya. El seu rendiment a la contrarrelloge és una incògnita.

Javier Peris-Pirates Cycling Team (10 vots): Experiència d’un home situat sempre entre l’èlit balear. Clar favorit si aconsegueix superar la primera etapa amb final a Bellver a prop dels vencedors. TOP-10 a la recent contrarrellotge de la Challenge de Primavera.

Marcus Escribano-Penya Establiments (10 vots): Arriba després d’una excel·lent Challenge de Primavera, sisè a la general absoluta. El seu punt dèbil és la contrarrellotge però si el dia acompanya és un rival a vigilar.

Rafel Miralles-Bicicletes Caldentey (9 vots): Vencedor del Cinturó d’Alicant de Màsters i un dels homes més en forma des de l’inici de la temporada. Afronta el Trofeu Pla de Mallorca motivat al cent per cent i respaldat per un dels millors equips del pilot balear.

885175_506116196115787_238761621_oMontserrat Mateu-Club Ciclista Lloret de Vistalegre (8 vots): El seu repte és superar el Castell de Bellver sense deixar escapar temps respecte als rivals directes i esperar a la contrarrellotge de Maria de la Salut. Després d’una discreta temporada espera recuperar el cop de pedal.

Toni Muntaner- Grupo Orquin (5 vots): Vigent campió i un dels màxims favorits. Aterra al Trofeu Pla de Mallorca pletòric de forma i motivació després del triomf al Memorial David Gómez. L’absència de companys d’equip serà un clar handicap en cas de posar-se líder.

Josep Miralles- Full Gas (4 vots): Primera temporada temporada entre els ‘grans’ i destacant a la Challenge de Primavera. Si té l’oportunitat segur que sap aprofitar-la.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *